Accesori ptr ``CARGO``

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hmm si cum rezolv problema? cum se nimeste fratilor programul nu il are nimeni?

sigpic

Comment

Hai ca maine sau poimaine iau eu o versiune mai noua de program si poate gasesc. Dar de ce nu ti-a dat si restul codului?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai cred ca sau prins de incercarea mea sau poate nu a vrut... deci daca aflu codu si exact codurile la baghetele alea de metal sau ce mai trebe imi este usor ca ma duc la un magazin de piese le dau codurile si ei imi aduc produsul la preturi muuult mai mici decat la dealere oricum mi-se pare o mare nesimtire si daca nu rezolv nimic fac si scanda la VC ptr ca , pe site zice 100de euro si apare ca optional iar cei din ct mi-o vand ca piesa la 150de euro...

sigpic

Comment

porcaria se poate monta si in spatele banchetelor din fata cu banchetele spate pliate? (nu de alta dar mi-ar conveni sa o pot incarca pana sus de tot la nevoie)

Comment

nu acolo nu se poate monta

sigpic

Comment

In sfarsit am gasit codurile si preturile:
              Filet separare - 6001549455 - 95 euro
              Ornament fixare plasa - 6001549457 - 0.5 euro (trebuiesc 2 bucati)
              Picior fixare filet - 6001550495 - 3.2 euro (pentru partea dreapta)
              Surub pentru piciorul de fixare - 7703602192 (4 bucati)
              Inel ancorare - 8200688717 (2 bucati)
              Surub pentru inelul de ancorare - 6001549639 - 0.2 euro (2 bucati)
              Surub (nu stiu pentru ce se foloseste) - 7703602192 (ia vreo 5 bucati sa fie)
              Picior fixare filet - 6001550494 - 3.2 euro (pentru partea stanga)

Comment

si preturile astea cum sunt sefu cu sau fara tva cu sau fara adaosu dealerului??? schmea aia nu poti sa mi-o dai pls??????? te rooog aia unde arata piesele ca mise parca ca inele ancorare deja lea am

sigpic

Comment

Preturile sunt fara TVA si am impresia ca la piese nu se pune adaos.

Schema:
                  Attached Files

Comment

pai andrei scuzama ca te tot stresez dar eu pe masina am deja montat tot doar reperu ``1`` imi mai trebuieD
                    am tot carlige si ce mai arata acolo
                    asta cu ce numar e reprezentat in schema???

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL
                      asta cu ce numar e reprezentat in schema???
                      9

Deci iei numai primul reper daca e asa, e foarte bine.

Comment

da andrei mersiii foarte foarte mult esti singuru care ma ajutat in problema asta idiotii de la reprezentanta nici nu au idee ce e montat pe masina si auzi cica e director raion piese ma duc sa-l scuip intre ochi
                        acum ramane so gasesc la un pret mai rezonabil...
                        ce zici e posibil ca cei de la un magazin de piese auto de la mine din cartier sa-mi aduca orice vreau daca le dau codu? sau mau mintit???

sigpic

Comment

sony, dupa ce ti-o iei fa niste poze la plasa si la sistemul de prindere ... ceva mai detaliat ca azi am avut mare nevoie de asa ceva ... (in spatele scaunelor fata)

Comment

canabys nene nu pot so prinzi acolo... tu poti sati iei o plasa daia cu chingi cum ne-a aratat valeriu ciprian si ti prinzi chingile sus de manere si jos de tetiere sau vezi tu

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL
                              ce zici e posibil ca cei de la un magazin de piese auto de la mine din cartier sa-mi aduca orice vreau daca le dau codu? sau mau mintit???
                              E posibil. Daca respectivul are contract cu Dacia si poate face comanda de piese poti sa incerci.

Comment

SoNyKeL... arunca un ochi si aici... http://www.sinto.ro/ro/produs.php?id=42
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google